Aplicació informàtica de gestió de cementiris municipals, GesCem

S'ofereix una aplicació informàtica per a la gestió de cementiris municipals, accessible mitjançant una web protegida per un certificat de servidor segur, a través de la qual els usuaris, degudament autoritzats, poden accedir al sistema.

El servei inclou la formació inicial dels usuaris de l'entitat local i, periòdicament, cursos específics o d'aprofundiment. També inclou el servei de suport i resolució d'incidències.

Gescem

A qui s'adreça

Ens públics

Ens locals de la demarcació de Girona amb una població inferior a 20.000 habitants. El servei estarà obert a les entitats locals gironines amb una població superior a 20.000 habitants si es disposa de recursos suficients i això no condiciona ni limita el servei a les entitats locals amb una població inferior.

Accés al servei

Per accedir al recurs cal presentar la sol·licitud acompanyada de l'annex amb les dades del cementiri.

A l'annex on consta la sol·licitud disposeu d'un apartat per descriure l'estat actual i els problemes més significatius del cementiri i justificar-ne la valoració. Aquestes dades serviran al centre gestor per aplicar els criteris de selecció establerts al Pla de Servei i valorar l'acceptació de la sol·licitud.

Terminis

Una única sol·licitud anual per entitat local.

Més informació

El servei no inclou l'entrada ni la migració de dades des d'altres aplicacions a GesCem; tanmateix, es pot sol·licitar per separat el recurs d'assessorament tècnic relatiu a la migració de dades del cementiri.

Servei responsable

Assistència i Cooperació als Municipis

Informació en línia

Podeu consultar el manual a l'apartat «Documentació» de sota i accedir a l'aplicació mitjançant aquest enllaç: https://gescem3.ddgi.cat/.

Documentació