L'Escala acollirà aquest febrer un simposi sobre els reptes que planteja el fet de passar de poble a ciutat

17/01/2019. El simposi l'organitza l'Ajuntament de l'Escala, amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya de la demarcació de Girona, la Diputació de Girona, la Universitat de Girona i la Fundació Jordi Comas Matamala, i tindrà lloc el dia 1 de febrer a l'edifici històric de l'Alfolí de la Sal, de 9 a 16.30 hores.

S'inaugura el Postgrau en Hisenda Autonòmica i Local: Finançament, Pressupost i Comptabilitat18/01/2019. Aquesta tarda, a la Casa de Cultura de Girona, ha tingut lloc la inauguració del Postgrau en Hisenda Autonòmica i Local: Finançament, Pressupost i Comptabilitat. En l'acte hi ha participat M. Àngels Planas, vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona; Joaquim Solé, codirector del Postgrau; i Yolanda Toral, interventora del Consell Comarcal del Baix ...
El cicle de teatre Escenaris presenta la seva quinzena edició17/01/2019. Aquest matí, a La Sitja, de Fornells de la Selva, ha tingut lloc la presentació de l'edició de 2019 del cicle de teatre Escenaris. En l'acte hi han intervingut Albert Piñeira, vicepresident segon de la Diputació de Girona; Maria Mercè Roca, consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès; Narcís Boschdemont, alcalde de Fornells de la Selva, i Ramon Batlle, tècnic cultural del Consell Comarcal del Gironès.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A