Notícies

La Diputació dona suport a l’esport femení en la presentació de la primera edició de la MiniCopa LF

El diputat d’Esports, Carles Salgas, ha assistit aquest matí a la presentació de la primera edició de la MiniCopa de la lliga femenina, que es disputarà entre el 10 i el 12 de febrer a Girona.

En l’acte de presentació del torneig s’han donat a conèixer els sistemes de competició i els grups que hi participaran: 12 equips infantils femenins pertanyents a clubs de lliga femenina. La MiniCopa LF, que tindrà lloc a la ciutat de Girona i als municipis de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis, es disputarà de forma paral•lela a la Copa de la Reina. Es pretén que les 150 jugadores participants gaudeixin d'aquesta experiència personal i esportiva, que els servirà per trobar noves amistats que perduraran en el temps i per adquirir valors positius lligats a l'esport.

Durant la presentació Carles Salgas ha destacat la importància d’aquesta primera edició, ja que «és una mostra de l’aposta que fa la Diputació de Girona, com altres organismes públics col•laboradors, per la promoció esportiva i l’esport femení». A més, el diputat d’Esports ha agraït la col•laboració dels ajuntaments que acolliran aquest torneig. A l’acte, que ha tingut lloc a la seu de la demarcació territorial de l’Esport a Girona de la Generalitat de Catalunya, hi han assistit també Pep Pujols, representant territorial de l’Esport a Girona; Xavier Santaló, delegat territorial a Girona de la FC de bàsquet; Llorenç Biargé, president de l’Uni Girona, i Josep Maria Santiago, directiu de l’Uni Girona, entre altres personalitats.