Notícies

El president de la Diputació, Miquel Noguer, assisteix a la final de la Copa Catalunya masculina de futbol, a Olot

Foto : Fotos: Federació Catalana de Futbol

Olot va viure aquest dimecres una jornada històrica. El Municipal d'Olot es va engalanar, amb un ambient magnífic, per acollir la final de la Copa Catalunya masculina de futbol, entre l'equip local, que milita a Tercera RFEF, i l'Andorra, de Segona Divisió A. Era una oportunitat perquè la Unió Esportiva Olot aixequés el primer títol de la seva història.

El partit es va resoldre als penals després d'haver acabat amb empat (1-1) i l'Andorra va acabar emportant-se el títol. Entre els 2.600 espectadors del partit, hi havia el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcalde d'Olot, Josep Berga, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, entre altres autoritats.  

Més enllà de l'aspecte esportiu, el partit va comptar també amb una vessant solidària. I és que una part de cada entrada es va destinar a la Fundació Albert Bosch pel seu projecte de «Realitat millorada», que condiciona i humanitza la planta d'oncologia pediàtrica de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. De l'import recaptat, la Federació en va doblar la xifra i els va entregar 3.600 euros. 

Prèviament s'havia fet un dinar oficial, on el president, Miquel Noguer, va rebre un obsequi per part de la Federació Catalana per la seva implicació en l'esdeveniment.