Notícies

El president, Miquel Noguer, es reuneix amb l'alcalde d'Olot, Pep Berga, i visita el bosc dels Tres Roures

Foto : El president, Miquel Noguer, es reuneix amb l'alcalde d'Olot, Pep Berga, i visita el bosc dels Tres Roures

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha fet aquest dijous una visita institucional a Olot. A l'Ajuntament, s'ha reunit amb l'alcalde, Pep Berga, que li ha explicat l'estat de projectes de present i de futur del municipi, així com les principals preocupacions del consistori. En aquest sentit, han parlat sobre les possibles col·laboracions de l'ens supramunicipal. 

Prèviament, Miquel Noguer ha estat al bosc dels Tres Roures. Es tracta d'un espai natural situat just al costat de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, que s'ha adequat perquè en puguin fer ús professionals, pacients i familiars. 

La Diputació de Girona, a través del seu organisme autònom Dipsalut, ha contribuït al finançament de les obres, que han consistit a pavimentar els accessos i instal·lar-hi un plafó inclusiu que inclou les recomanacions i normativa d'ús, i la informació de la fauna i flora del lloc. 

El director gerent de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, el doctor Josep Maria Padrosa, ha fet de guia de la visita al president de la Diputació de Girona.