Notícies

Trobada institucional dels presidents i presidentes de les diputacions catalanes a la Diputació de Girona

Foto : Fotos: M. Artalejo

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest dijous al matí a la seu de la corporació la visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Es tracta de la primera reunió d'aquest nou mandat 2023-2027 i està emmarcada en les trobades periòdiques que mantenen els caps de govern de les institucions supramunicipals en el marc de les seves bones relacions. 

En la jornada de treball, han tractat temes comuns als quatre àmbits territorials que puguin beneficiar el món local i la ciutadania durant aquest nou mandat 2023-2027. Entre d'altres projectes, han tractat sobre el paper de les diputacions catalanes per donar solució a una problemàtica tan actual com la sequera i com donar suport als ens locals, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. 

També han mantingut una trobada amb representants d'alguns dels grups polítics amb representació a la Diputació de Girona. Hi han assistit la vicepresidenta segona i portaveu de Junts, M. Àngels Planas; el diputat d'Assistència als Municipis, Serveis Generals, Suport a Entitats Locals, Noves Tecnologies i Compra Pública i portaveu d'ERC, Joan Plana; el diputat del PSC Joan Martin, i el president i portaveu d'Independents de la Selva, Pere Garriga.