Notícies

Un any més, la Diputació de Girona amb La Marató

Foto : Un any més, la Diputació de Girona amb La Marató

 

Girona es mobilitza per La Marató de TV3


Un any més, per La Marató de TV3, desenes d’entitats han organitzat activitats a Girona i, juntament amb els voluntaris, el president de la Diputació de Girona, entre altres autoritats, ha participat aquest vespre en l’atenció telefònica per recollir fons.

Després de gairebé divuit hores d’emissió en directe, la vint-i-vuitena edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s’ha acomiadat a les 1.50 hores amb un marcador excepcional, que impulsarà enguany la recerca sobre les malalties minoritàries.

Amb el lema «Minories que fan una majoria», la ciutadania ha reaccionat amb entusiasme a la crida de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, amb una explosió solidària, un any més, que s’ha traduït en un marcador de 9.404.256 euros per ajudar en la recerca sobre les malalties minoritàries. La xifra és provisional fins al tancament definitiu del període de recepció de donacions d’aquesta edició, el 31 de març del 2020.

El president, Miquel Noguer, ha destacat que està completament convençut amb la recerca i que «la col·laboració de les administracions és molt important». I ha afegit: «Un any més, la Diputació de Girona també hi participem».


La Girona més solidària s’ha mostrat en aquest nova edició de La Marató.


Recordeu que encara sou a temps de col·laborar-hi!