Notícies

El segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, Girona Excel·lent, al White Summer de Pals

Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, i el Club d’Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava participen enguany al White Summer de Pals.

Aquest és el primer any que Girona Excel·lent i el Club d’Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava tenen un espai per promocionar i per oferir tastos dels productes amb segell Girona Excel·lent dins el festival White Summer. Hi són presents vint productors, i s’hi ofereixen diferents tallers, dirigits pel cuiner Oriol Blanes, que inclouen tast de productes. Per exemple: tast-maridatge de formatges de la Garrotxa i melmelades de l’Empordà, presentació-tast d’olis de la DOP Oli de l’Empordà o tast-maridatge d’anxoves de l’Escala i vins de la DO Empordà, entre d’altres.

L’Espai Tast Girona Excel·lent estarà fins al dia 21 d’agost al White Summer. Mitjançant aquest enllaç podreu consultar tota la programació de tastos.

White Summer és un festival innovador i singular que ofereix les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia i oci d’autor. Durant 23 dies, obrirà les seves portes al públic amb una àmplia agenda d’activitats per a totes les edats, amb una acurada selecció de botigues efímeres, seus de restauració i artistes, amb un horari que va des de les 17 h fins la 1 de la matinada. El festival White Summer està ubicat a Serres de Pals, al Mas Gelabert, una masia rústica empordanesa del segle XII.