Notícies

El president, Miquel Noguer, participa en la 21a edició de la lectura continuada de l'obra de Josep Pla, a Palafrugell

Foto : El president, Miquel Noguer, participa en la 21a edició de la lectura continuada de l'obra de Josep Pla, a Palafrugel

El vestíbul del Teatre Municipal de Palafrugell ha estat l'escenari aquest dimarts de la 21a edició de la lectura continuada de l'obra literària de Josep Pla, l'acte central de la diada de Sant Jordi al municipi. 

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de la Fundació Josep Pla, Miquel Noguer, ha estat una del centenar de persones que han llegit fragments del llibre Les hores (vintè volum de l'obra completa) de l'escriptor baix-empordanès. En concret, ha estat l'encarregat de la lectura del capítol «Els tres Reis», amb la presència de l'alcalde i diputat de la Diputació de Girona, Juli Fernández, i el director de la Fundació Josep Pla, Francesc Montero. 

Les hores és un recull d'articles dedicats als episodis socials lligats al calendari de l'any, i als fenòmens atmosfèrics que identifiquen el pas de les estacions. La base del llibre és periodística: els articles de Destino, una part dels quals constituïen el llibre La huida del tiempo (1945). 

L'acte ha estat organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració, entre d'altres, de la Fundació Josep Pla.