Notícies

The Corrs, John Fogerty, Raphael i Diana Krall, alguns dels noms propis que actuaran al Cap Roig Festival 2024

Foto : The Corrs, John Fogerty, Raphael i Diana Krall, alguns dels noms propis que actuaran al Cap Roig Festival 2024

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat en la presentació de l'edició d'enguany, que tindrà lloc del 12 de juliol al 16 d'agost

El quartet The Corrs serà l'encarregat d'inaugurar, el proper 12 de juliol, la 24a edició del Cap Roig Festival, que, com és habitual, compta amb un cartell de primer ordre, amb algunes de les principals estrelles internacionals i nacionals. La presentació de la programació ha tingut lloc avui a l'auditori CaixaBank de Girona, amb la participació del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. 

Durant gairebé un mes, fins al 16 d'agost, els jardins de Cap Roig, situats en un impressionant paratge davant del mar, entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras, al Baix Empordà, seran l'escenari de vint-i-tres espectacles. Entre els noms propis més destacats d'enguany hi ha la icona musical i líder de Creedence Clearwater Revival, John Fogerty, a més de Diana Krall, The Passenger, Chris Isaak, Raphael, Andrés Calamaro, Sopa de Cabra, Miki Núñez i Sergio Dalma. 

També hi seran The Tyets, en un concert escollit per CaixaBank per dedicar-ne la recaptació a una causa solidària vinculada al territori. En aquesta edició es donarà suport a un projecte d'El Trampolí, una entitat sense ànim de lucre que treballa per promoure oportunitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital que els permeti dignificar la seva vida personal i laboral a través d'activitats que estimulin el creixement i l'autonomia. 

«És un festival en un lloc idíl·lic, una icona paisatgística i cultural de casa nostra, i en què té cabuda tothom. Totes les persones amb capacitats diverses han de poder gaudir d'un festival, com ara les persones per a les quals treballa el projecte El Trampolí», ha destacat el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, durant la seva intervenció. Així mateix, hi han intervingut l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, i l'alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró, que també són diputats de la corporació. 

Com a novetat d'aquesta edició s'ha programat una nit en què la comèdia serà la protagonista. Carles Sans presentarà l'espectacle Per fi sol! per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes. 

Un any més, el certamen apostarà també per un espectacle familiar, pensat per a grans i petits, amb el Cap Roig Mini. Enguany ha programat l'actuació d'El Pot Petit amb la Black Music Band. Aquest concert serà accessible en llengua de signes catalana i oferirà un bucle magnètic i motxilles vibratòries sota petició. 

La passada edició es va tancar amb una ocupació d'un 94% i amb l'assistència de 53.000 persones. En dotze dels vint-i-tres concerts programats, es van vendre totes les entrades. Les entrades del Cap Roig Festival 2024 es posaran a la venda el proper dilluns 18 de març a les 10 del matí al lloc web oficial del certamen