Notícies

Presentació de la revista Milfulls número 20 i dels productes Girona Excel·lent als mercats

Foto : Presentació de la revista Milfulls número 20 i dels productes Girona Excel·lent als mercats

Els productes del segell de qualitat Girona Excel·lent es van presentar als mercats municipals dissabte, conjuntament amb el número 20 de la revista Milfulls al mercat del Lleó de Girona. Aquest és la primera acció conjunta de Milfull i Girona Excel·lent i és que a partir d'aquest número 20, la revista incorpora productes del Girona Excel·lent (s’identifiquen amb logotip) a les receptes proposades a cada mercat.
El Milfulls presenta també una altra novetat: La recepta sana i econòmica. Es tracta d'una recepta que forma part del llibre Receptes culinàries, econòmiques i saludables de Càritas Diocesana de Girona, que es publicarà properament. És el resultat d'un concurs de receptes ideades  i creades per participants i persones voluntàries del Servei d'Aliments dels Centres de Distribució i ha comptat amb el suport de Dipsalut.

L’acte de presentació productes Girona Excel·lent i el número 20 del Milfulls va estar encapçalat per Ramon Soler, diputat de promoció econòmica de la Diputació; Marta Madrenas, 2ª tinenta d'alcalde de Girona, i Joan Gironell, president dels comerciants del Mercat del Lleó.

La presentació va acabar amb un showcooking més un tast de productes Girona Excel·lent amb el cuiner Pep Nogué i una visita a les parades del mercat.

Revista Milfulls. La revista Milfulls, que arriba al seu 20è número i és produïda per l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació, té com a objectiu principal potenciar els mercats municipals gironins i promoure els productes de proximitat.

Per a més informació: http://www.ddgi.cat/milfulls/