Pere Vila anuncia la renúncia a la presidència de la Diputació de Girona

17/07/2018. El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha anunciat aquest dimarts la renúncia al càrrec, del qual s'ha acomiadat defensant la fortalesa del món local. En el ple ordinari, Vila ha destacat que ha estat un honor presidir la Diputació, i ha dit que ho ha fet amb l'objectiu de treballar per al país i per als seus ciutadans.

L'exposició «Pompeu Fabra: una llengua completa» arriba a Girona
17/07/2018. La ciutadania i els visitants de Girona podran veure instal·lada a l'entrada de l'Ajuntament, fins al 24 d'agost, l'exposició «Pompeu Fabra. Una llengua completa». És el primer espai de la demarcació que acull aquesta exposició en el seu format de tres dimensions...
Se signen a la Diputació de Girona convenis de col·laboració entre el Departament d'Interior, Dipsalut i altres ajuntaments de la demarcació13/07/2018. Aquest matí, el conseller d'Interior, Miquel Buch, acompanyat del president Pere Vila, ha signat a la Diputació de Girona diversos convenis de col·laboració entre el Departament, Dipsalut i els ajuntaments de Castell-Platja d'Aro, Besalú, Lloret de Mar, Sarrià de Ter, Vilobí d'Onyar i Fogars de la Selva.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A