Miquel Noguer assisteix a l'esmorzar d'alcaldes de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, amb el president Quim Torra

10/11/2018. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest matí en un esmorzar d'alcaldes i regidors de la comarca de la Selva, juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra. L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha organitzat aquest àpat amb motiu de la trenta-setena Festa de la Ratafia, que té lloc fins demà, diumenge, al mateix municipi.

Presentació de la nova integració al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)
13/11/2018. Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa per presentar la nova integració del Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) de la Diputació amb el gestor d'expedients que aquesta posa a disposició dels municipis de les comarques gironines. Hi han intervingut els diputats Josep Antoni Frias i Albert Gómez, i Helga Nuell, cap del Servei de Promoció Econòmica.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau es transformarà per acollir el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel 2
13/11/2018. El vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; la regidora d'Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori, Eva Palau, i el director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch, han presentat aquest matí el Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel 2.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A