Miquel Noguer assisteix a la IV Conferència de Presidents de Governs Provincials a Granada

14/02/2019. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit avui a la IV Conferència de Presidents de Governs Provincials que ha tingut lloc a Granada sobre el paper d'aquests governs en l'equilibri territorial. L'acte, inaugurat avui 14 de febrer, es centra en la despoblació rural i la concentració urbana. Aquesta quarta edició ha estat organitzada per la Fundación Democracia y Gobierno Local i la Diputació de Granada, com a integrant d'aquesta fundació junt amb unes altres vint-i-tres diputacions provincials i 2 cabildos insulars.

«El món amb ulls de nen. El repte de fer un bon informatiu infantil» conversa amb Laia Servera
16/02/2019. La periodista Laia Servera, directora i presentadora de l'InfoK, l'informatiu infantil de Televisió de Catalunya, ha conversat amb Susanna Oliveira, que va dirigir durant cinc anys la revista infantil Braçakids, per informar de com és de complex explicar l'actualitat als més petits.
Fermí Santamaria, a la inauguració del Fiporc de Riudellots de la Selva18/02/2019. A la inauguració d'enguany van assistir Fermí Santamaria, vicepresident de la Diputació de Girona; Marta Felip, secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Raül Morales, delegat territorial de Governació a Girona; Pere Mas, conseller comarcal d'Empresa de la Selva, i Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots de la Selva.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A