21/03/2019. Ahir dimecres, 20 de març, a l'Hotel Arima de Sant Sebastià-Donosti, va tenir lloc una doble sessió d'un esdeveniment gastroexperiencial que va reunir  tres cuiners catalans i tres cuiners bascos, que mitjançant el seu talent i la seva creativitat van vehicular la promoció dels atractius gastronòmics, culturals i paisatgístics de la Costa Brava entre un reduït grup de prescriptors i intermediaris turístics.

El president de la Diputació visita les instal·lacions de l'aeroport Girona - Costa Brava21/03/2019. Aquest matí, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha visitat les instal·lacions de l'aeroport Girona - Costa Brava, acompanyat del seu director, Lluís Sala.
L'àmbit social continua present al ple de la Diputació de Girona19/03/2019. El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat aquest matí, per unanimitat, les bases reguladores de subvencions per a polítiques de foment dels arxius i de la gestió de documentació dels ajuntaments i de les entitats municipals descentralitzades (EMD) de les comarques gironines.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A