La Diputació de Girona aprova les bases reguladores de subvencions per al foment de programes i projectes educatius

22/01/2019. En la sessió d'aquest matí, el Ple de la Diputació de Girona ha aprovat per unanimitat les bases específiques reguladores que han de regir el procediment de concessió de subvencions per al foment de programes i projectes educatius. Es tracta de la primera gran subvenció d'educació desprès que el passat mes d'agost de l'any 2018 aquest àmbit s'afegís dins de l'actual Àrea de Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Esports i Benestar.

Es presenta la VII Setmana dels Rahola
22/01/2019. La Setmana dels Rahola s'ha presentat avui a la sala Miquel Diumé del Col·legi de Periodistes de Girona, en un acte en què han participat Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona; Joan Ventura, president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, i Narcís Sastre, regidor de la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial (UMAT), Ciutat Intel·ligent i Relacions Exteriors de l'Ajuntament de Girona. També hi han assistit Ramon Girona, vicedegà de la Facultat de Lletres de la UdG, i Sílvia Sanahuja, directora de la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona.

La vicepresidenta M Àngels Planas assisteix a la Jornada d'Innovació Tecnològica en Smart Cities
23/01/2019. Aquest matí ha tingut lloc a l'auditori Josep Irla de Girona la Jornada d'Innovació Tecnològica en Smart Cities. La Diputació de Girona hi ha estat present, amb l'assistència de la vicepresidenta tercera, M Àngels Planas, que ha pronunciat el discurs de cloenda de la jornada.
Més notícies
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A