Diputació de Girona
slide slide slide slide

Programes Pedagògics de la Diputació de Girona

Indika
Programa que té com a objectiu apropar els escolars als centres de conservació, difusió i interpretació del patrimoni cultural gironí.
Identitats, arrels i tradicions
Programa que té com a objectiu apropar els escolars a les entitats i associacions de cultura popular i tradicional catalana de ls comarques gironines.
Tallers ambientals
Programa que tracta dels principals temes transcendents per a la qualitat del medi ambient i que promou l'extensió del desenvolupament sostenible.
Del mar als cims
Programa que ofereix activitats d'educació en la natura i de coneixement dels espais naturals de les comarques gironines.
Esport adaptat
Programa que té com a objectiu crear consciència i sensibilitzar els escolars sobre l’esport adaptat, així com promoure els valors i l’acceptació envers les persones amb capacitats diverses.


Els Programes Pedagògics de la Diputació de Girona tenen com a finalitat materialitzar l'aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona.

El conjunt de les activitats estan repartides arreu del territori gironí, i són organitzades per entitats especialitzades en aquest tipus de serveis

Més informació

Programes divulgatius i educatius

Programa el Montseny a l'Escola
Programa que pretén donar a conèixer als escolars el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.
Descoberta de l'entorn natural a l'escola
Programa que té per objectiu apropar els alumnes, des de la perspectiva de l'educació per a la sostenibilitat, al seu entorn natural més proper.
Progrma Sigues tu
Programa de l'àmbit psicosocial, dissenyat per entrenar infants i adolescents en les habilitats per a la vida.
Programa Aula Parlament
Plataforma nascuda amb l'objectiu de fer més accessible la institució parlamentària als infants.
Casals educatius
Programa dedicat a donar a conèixer la figura i el llegat universals de Pau Casals.
L'univers poètic de Miquel Martí i Pol
Programa que pretén apropar els infants a la poesia per mitjà de l'obra de Miquel Martí i Pol.
Argonautes
Programa d’ajuts al transport per a sortides escolars als museus i equipaments patrimonials adreçat als centres educatius catalogats de màxima complexitat pel Departament d'Educació. Programa impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.