Notícies

Lloret de Mar acull el Campionat d'Espanya de Curses de Muntanya amb la participació de 700 atletes

Foto : Foto: Ajuntament de Lloret de Mar 

Els millors especialistes de curses de muntanya (trail running) d'arreu de l'Estat espanyol, i també d'altres països europeus, s'han aplegat aquest diumenge al matí a Lloret de Mar en la quarta edició de la Lloretrail. La prova ha servit enguany de marc del Campionat d'Espanya de Curses de Muntanya. L'any passat, el 2022, ja va ser-ho del Campionat de Catalunya. 

El murcià Álex García ha revalidat el títol en categoria absoluta masculina amb autoritat, sobre un recorregut de 16 quilòmetres i un desnivell positiu de 595 metres. En la femenina, s'ha imposat la castellonenca Júlia Font. 

A més del títol absolut, també s'han decidit els de les categories sub 23, màster fins a 65 anys, sub 20, sub 18 i màster de més de 70 anys. Les tres darreres, sobre una distància de 7 quilòmetres i 250 metres de desnivell. 

El diputat de la Diputació de Girona Jaume Dulsat ha intervingut en l'acte de lliurament dels guardons i ha destacat «el privilegi de poder presenciar a Lloret de Mar i a les comarques gironines» un esdeveniment d'aquest nivell.

Un total de 700 atletes han participat en la prova, que s'ha complementat amb una prova open, oberta a qualsevol persona, tingués el nivell que tingués. L'organització ha anat a càrrec del club esportiu La Sansi amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona, el Consell Català de l'Esport i les federacions espanyola i catalana d'atletisme. 

Jocs Esportius Escolars a Figueres

També aquest diumenge, el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, ha assistit a l'última jornada dels Jocs Esportius Escolars de gimnàstica artística, al poliesportiu Roser Llop de Figueres. Hi han participat nens i nenes de les categories de prebenjamins fins a juvenils. El diputat hi ha entregat els premis.