Notícies

El Gran Circ de Nadal de Girona estrenarà carpa amb motiu del desè aniversari, i s'instal·larà a la Copa

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele

El nou recinte tindrà cabuda per a 1.650 persones espectadores en cadascuna de les dotze representacions programades entre el 25 i el 30 de desembre

El Gran Circ de Nadal de Girona celebra el desè aniversari aquest 2023, i per commemorar-ho estrenarà carpa i nova ubicació, ja que s'instal·larà a la Copa. El nou recinte, de quaranta-dos metres de diàmetre, tindrà cabuda per a 1.650 persones espectadores en cadascuna de les dotze representacions programades entre el 25 i el 30 de desembre.
 
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, han explicat aquest matí alguns detalls de la pròxima edició de l'esdeveniment nadalenc.
 
El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha destacat en la seva intervenció que «un any més, el Circus Arts Foundation, amb Genís Matabosch al capdavant, ens tornarà a sorprendre amb un espectacle de primer ordre. La Diputació, l'Ajuntament i el sector privat veiem la necessitat d'impulsar un esdeveniment artístic com aquest, per tal que tots els públics puguin gaudir novament d'alguns dels millors números internacionals de circ. Apostem perquè tothom, grans i petits, i també famílies del territori amb pocs recursos, puguin gaudir de l'experiència màgica del Circ de Nadal, i és per això que donem suport, un any més, al projecte "Circ solidari"».
 
L'espectacle per commemorar els deu anys del Circ de Nadal a Girona tindrà dues hores de durada, repartides en dues parts, i hi participaran vint-i-cinc artistes internacionals acompanyats per la música en directe dels integrants de la Paris Circus Orchestra. Amb un disseny d'il·luminació de Martí Cortijos i la direcció de Patrick Rosseel, Genís Matabosch s'encarregarà de fer de mestre de cerimònies en una nova producció que tindrà el cèlebre pallasso Pastelito com a fil conductor. L'espectacle serà l'ocasió per gaudir de grans figures del món del circ internacional provinents de Xile, el Brasil, Hongria o Sud-àfrica.
 
Podeu consultar més informació al web www.CircNadalGirona.com o al dossier de premsa.