Notícies

La diputada Imma Muñoz entrega el Volcanet d'Argent a Tot Treball en la cloenda de les Jornades Gastrovolcàniques

Foto : Fotos: Associació d'Hostalatge de la Garrotxa

L'Espai Cràter d'Olot va acollir aquest dimecres a la tarda la cloenda de les Jornades Gastrovolcàniques. Va ser el colofó de dos dies d'activitats adreçades a persones del món de l'hostaleria, el turisme i els sectors agroalimentari i de promoció del territori. 

La diputada de la Diputació de Girona Imma Muñoz va assistir a l'acte i va lliurar un dels reconeixements que atorga l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, l'entitat organitzadora. En concret, va entregar el Volcanet d'Argent a l'empresa de distribució de vestuari laboral Tot Treball pel suport als actes organitzats pel gremi. 

El Volcanet d'Or va recaure en Lluèrnia Associació Cultural per l'organització de Lluèrnia, festival del foc i la llum, i també es va homenatjar la família Castañer Estartús, de l'allotjament i restaurant Ca la Carmelita de Sant Privat d'en Bas, pels més de cinquanta anys dedicats a l'hostaleria. 

Prèviament a l'entrega dels guardons, la cuinera Ada Parellada va fer una ponència sota el títol «Sostenibilitat, talent i com crear un efecte diferenciador en l'hostaleria actual», i s'hi van exposar les conclusions de les dinàmiques de treball de la jornada de dimarts, que es va desenvolupar a Can Trona, a la Vall d'en Bas, amb quatre ponències desenvolupades per experts del sector i líders d'opinió. 

L'acte també va comptar amb la presència de l'alcalde d'Olot, Pep Berga; el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach; el president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero; la presidenta de Turisme Garrotxa, Gemma Canalies, i el president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra.