Notícies

La Diputació de Girona, present en l'acte del quinzè aniversari de l'Auditori Palau de Congressos de Girona

Foto : La Diputació de Girona, present en l'acte del quinzè aniversari de l'Auditori Palau de Congressos de Girona

El president de la corporació, Miquel Noguer, i el vicepresident segon, Albert Piñeira, participen en l'esdeveniment

La programació del quinzè aniversari de l'Auditori Palau de Congressos de Girona va engegar motors dijous, amb un acte, a la sala de cambra de l'equipament, en el qual van participar el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident segon, Albert Piñeira.

També hi van assistir l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, entre altres autoritats, així com representants de diferents sectors econòmics i culturals de la ciutat. 

En la seva intervenció, Albert Piñeira va subratllar que "des del primer moment, la Diputació de Girona ha fet costat, com a patrona, a la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, pel potencial que representava i per la feina que podia fer i que ha fet des que va obrir les portes". El vicepresident segon també va destacar la importància de l'espai, que, lligat al Palau Firal, suposa un dels grans motors econòmics i culturals de Girona.

L'acte també va comptar amb la conferència "La música del vi", a càrrec de Josep Roca, sommelier d'El Celler de Can Roca, i amb el concert del pianista Ivo Pogorelich, centrat en obres de Frédéric Chopin. Durant tot el cap de setmana, hi haurà més activitats, amb els concerts de Cala Vento i Love of Lesbian.