Notícies

El president de la Diputació intervé en el programa especial de SER Catalunya des del Teatre-Museu Dalí

Foto : El president de la Diputació intervé en el programa especial de SER Catalunya des del Teatre-Museu Dalí

Miquel Noguer s'ha referit a les expectatives turístiques de cara a l'estiu a les comarques gironines, en una entrevista amb el periodista Josep Cuní

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest matí a l'espai radiofònic Aquí Cuní (SER Catalunya). El programa especial, dirigit pel periodista Josep Cuní, s'ha emès en directe des de sota la cúpula del Teatre-Museu Dalí de Figueres.

Durant la seva intervenció, Miquel Noguer s'ha mostrat optimista respecte al calendari de vacunació per fer front a la COVID-19 i els beneficis que això pot comportar a Europa. El principal és que es puguin obrir les fronteres, ara tancades. «És fonamental restablir la mobilitat per tal de poder activar el sector turístic, sobretot de cara a la temporada d'estiu», ha subratllat. 

El president de la Diputació de Girona també s'ha referit a la importància del turisme cultural, un sector estratègic en el model turístic a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. En aquest sentit, s'ha posat com a exemple el lloc des d'on s'estava fent el programa, el Teatre-Museu Dalí de Figueres, que ha reobert les portes. «Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, treballem per crear nous productes i experiències culturals de gran qualitat que s'adaptin a les mesures sanitàries i de seguretat i que tinguin en compte les necessitats i expectatives dels usuaris», ha destacat Miquel Noguer.