Notícies

Ampliació de l'acord de col·laboració entre la Diputació de Girona i el Girona FC fins al 2026

Foto : Foto: Girona FC

El Girona FC i la Diputació de Girona han acordat prorrogar la seva col·laboració per un període addicional de tres temporades i, així, consolidar la seva relació fins al juny de 2026. Aquesta ampliació dona continuïtat a una aliança sòlida que, no només reforça els lligams entre ambdues entitats, sinó que també enforteix el sentiment d'afinitat del club amb el seu territori.

Un element clau d'aquesta renovació és la continuïtat de la presència de la marca promocional «Costa Brava - Pirineu de Girona» al camal esquerre dels pantalons del primer equip masculí del Girona FC. Aquest acord no només consolida l'aposta del club per la promoció del territori, sinó que també actua com una destacada plataforma per difondre la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions turístiques de renom internacional.

La vinculació entre el Girona FC i la Diputació de Girona va més enllà de la presència de publicitat a l'equipament, ja que la marca «Costa Brava - Pirineu de Girona» també serà visible en diversos suports publicitaris, que inclouen panells de premsa i tanques a l'interior de l'estadi de Montilivi. Això assegura una important repercussió mediàtica a través de les retransmissions i els resums dels partits jugats pel Girona FC com a equip local.

Aquest acord inclou la creació de contingut promocional amb la participació de jugadors del primer equip, destinat a la promoció de la regió com una destinació turística de gran qualitat, tal com s'ha dut a terme amb èxit anteriorment amb la col·laboració de diversos jugadors.

El president del Girona FC, Delfí Geli, ha manifestat el seu orgull per aquesta continuïtat: «És un honor per al club contribuir, a través de la nostra plataforma, a promoure el nostre territori i augmentar-ne la visibilitat a escala internacional».

Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha destacat: «El Girona FC és un dels grans ambaixadors de la nostra demarcació al món. Per això estem satisfets de prorrogar aquesta relació per tres anys més, una relació que contribuirà a projectar internacionalment el nostre territori i, més concretament, les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona».

Aquesta pròrroga de l'aliança entre el Girona FC i la Diputació de Girona reforça encara més la sinergia entre l'esport i el turisme, per destacar els atractius de la regió de Girona a escala global, i subratlla la importància de la col·laboració en l'àmbit local.