Notícies

La segona jornada sobre l'impacte del projecte de la Llei de pressupostos reuneix cent setanta professionals de l'Administració local

Foto : La segona jornada sobre l'impacte del projecte de la Llei de pressupostos reuneix cent setanta professionals de l'Adm

La Diputació de Girona, a través de la Intervenció General, ha organitzat aquest divendres al matí la segona edició de la jornada sobre l'impacte del projecte de la Llei de pressupostos generals de l'Estat en l'àmbit pressupostari a les entitats locals per a l'exercici 2024. 

El propòsit d'aquesta acció formativa, que ha tingut lloc a l'hotel Carlemany de Girona, ha estat informar de les novetats de caràcter econòmic que s'hi preveuen, així com d'altres qüestions i mesures rellevants que s'han de tenir en compte. Hi han assistit cent setanta professionals de l'Administració local, principalment de les comarques gironines, entre secretaris interventors, interventors, tresorers, càrrecs electes i tècnics.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha donat la benvinguda als participants i ha incidit en la importància d'aquestes jornades perquè les persones que treballen en el món local puguin resoldre dubtes i tenir tota la informació disponible en aquest àmbit. 

Els dos ponents han estat Gabriel Hurtado López, subdirector general d'Estudis Financers d'Entitats Locals del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, que ha intervingut de forma telemàtica, i Ramon Auset Martí, responsable de l'Àrea de Corporacions Locals de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya. 

En paral·lel, el viceinterventor de la Diputació de Girona, Ernest Ruiz Garcia, també hi ha presentat la Guia bàsica 03 per a l'exercici del control permanent planificable obligatori de les entitats del sector públic local, redactada per la Intervenció General.