Notícies

La Revista de Girona presenta un nou número, amb el dossier «Clubs d'elit» de les comarques gironines

Foto : Fotos: Eddy Kelele

L'acte ha tingut lloc aquest dissabte a l'Espai Cràter d'Olot

La diputada Imma Muñoz ha participat a la presentació juntament amb l'alcalde d'Olot i representants del Club Patinatge Olot

Aquest dissabte ha tingut lloc a l'Espai Cràter d'Olot, la presentació del número 340 de la Revista de Girona, que correspon als mesos de setembre i octubre, amb el dossier dedicat a l'esport d'elit a les comarques gironines.

Sota el títol «Clubs d'elit», la periodista Marta Rodríguez, coordina diferents articles sobre diferents esports que ha arribat a la màxima categoria. Una dotzena de clubs i més de cent cinquanta nois i noies destaquen a l'elit esportiva de les comarques gironines: practiquen futbol, bàsquet, hoquei, judo, gimnàstica rítmica, tennis taula, hoquei sobre gel o patinatge artístic.

Hi ha clubs masculins i femenins que des de Puigcerdà, Olot, l'Escala, Figueres, Salt i Girona han arribat a les categories reines de cadascuna de les seves disciplines.

L'acte ha anat a càrrec de l'alcalde d'Olot, Josep Berga, i la diputada de la Diputació de Girona Imma Muñoz, que n'han fet la benvinguda i ha continuat amb una taula rodona amb el periodista esportiu Nil Solà; la periodista i coordinadora del dossier, Marta Rodríguez; el president del Club Patinatge Artístic Olot, Josep Sagués; el director tècnic i artístic del Club Patinatge Artístic Olot, Ricard Planiol, i el director de la Revista de Girona, Gerard Bagué, que ha moderat el debat.