Notícies

El Cercle Empresarial de Girona cedeix els beneficis del seu segon sopar solidari a la Fundació Astrid 21

Foto : Fotos: M. Millan

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, assisteix a l'esdeveniment i hi entrega un dels reconeixements empresarials, el Premi Excel·lència, a Callís

El Mas Solà de Santa Coloma de Farners ha estat escenari aquest divendres al vespre del segon sopar solidari del Cercle Empresarial de Girona. Es tracta d'una iniciativa de periodicitat anual iniciada l'any passat que té la voluntat d'ajudar entitats i associacions del territori. Llavors es va escollir la Fundació per l'Esclerosi Múltiple i, en l'edició d'enguany, els beneficis han estat per a la Fundació Astrid 21.

D'aquesta manera es contribuirà al desenvolupament dels programes de la Fundació, que, des de fa més de tres dècades, ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals. 

L'esdeveniment ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials, Helga Nuell, a banda de diversos representants de l'àmbit institucional, empresarial i social de les comarques gironines. 

En la seva intervenció, Miquel Noguer ha destacat aquesta vocació social del Cercle Empresarial de Girona: «Les associacions com Astrid 21 fan una tasca importantíssima per aconseguir la integració laboral i social de les persones amb altres capacitats en la nostra societat. Fan que se sentin més útils. I actes com aquest són una oportunitat per ajudar-los, a través de la col·laboració publicoprivada».

El president de la Diputació de Girona també ha lliurat un dels reconeixements que el Cercle Empresarial ha concedit enguany a tres empreses gironines. En concret, ha entregat el Premi Excel·lència a Dolors Callís, propietària i CEO de Callís. Els altres dos guardons han estat per a Galetes Trias (Premi Trajectòria) i Toni Pons (Premi Creixement).