Concurs per a l'obtenció del Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent (2018-2019)

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona creat per tal d’impulsar, fomentar i difondre els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

 

Perquè un producte pugui concórrer a la convocatòria d’aquest concurs és condició indispensable que s’elabori al cent per cent a les comarques gironines i que l’empresa que l’elabora estigui establerta a la demarcació de Girona. La selecció dels productes es fa mitjançant tasts a cegues formats pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics.

 

Les empreses responsables dels productes seleccionats podran lluir el distintiu i beneficiar-se del programa de promoció i dels serveis de suport al creixement durant 24 mesos.

 

Aquest programa de promoció empresarial de la Diputació de Girona s’emmarca en la voluntat de donar suport a projectes que contribueixen a millorar les condicions econòmiques i la competitivitat del teixit productiu dels municipis de les comarques gironines. Entre els objectius d’aquest segell hi ha la voluntat d’enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat, i també d’ajudar els productors locals i facilitar al consumidor la tria de productes de proximitat.

 

Web del segell de qualitat agroalimentari: www.gironaexcellent.cat

A qui s'adreça

empreses

Poden concórrer a la convocatòria d’aquest concurs les empreses i productors de la demarcació de Girona dedicats a l’elaboració dels productes agroalimentaris dels sectors i categories següents:

 

Aigües minerals, anxoves, arrossos, begudes locals, cafès, conserves, embotits, foie-gras, galetes, làctics, oli d’oliva i vins.

Terminis

Convocatòria tancada
Obertura de convocatòria : 27/03/2018
Tancament de convocatòria : 25/04/2018

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s’han de formular mitjançant el model normalitzat disponible al web de la Diputació de Girona, acompanyat de la documentació que preveu les bases reguladores de la subvenció. El document de sol·licitud i el de declaració responsable han d’estar signats electrònicament mitjançant el mateix certificat validat en la plataforma PSIS del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya.

Accés a la presentació telemàtica

 

 

Normativa d'aplicació general

Més informació

Telèfon: 972 18 48 11 

Correu electrònic: cbenitez@ddgi.cat

Departament responsable

Promoció Econòmica - DIPLAB

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A