Notícies

Pere Vila participa a un col·loqui organitzat per Alcaldes.eu i la Universitat Pompeu Fabra

Foto : Fotos: Alcaldes.eu
El president de la Diputació, Pere Vila, va participar ahir, a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, al cicle de conferències «Alcaldes i universitat», organitzat per Alcaldes.eu i la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat. El col·loqui també va comptar amb la participació de Miquel Salvador, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UPF; Eulàlia Solé, professora de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UPF; F. Xavier Roca, director i editor d'Alcaldes.eu, i Eduard Berraondo, periodista i moderador de l'acte.

Durant el col·loqui, el president de la Diputació va explicar als estudiants assistents el dia a dia i les funcions que exerceix la Diputació i també va referir-se a la gestió municipal.

Alcaldes.eu

Alcaldes.eu és una publicació dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals. Es tracta d'un aparador informatiu que permet compartir experiències i idees entre alcaldes i conèixer les inquietuds i necessitats dels ciutadans. El lector hi té una participació activa, ja que pot opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, per construir municipis i escenaris polítics d'acord amb les necessitats dels ciutadans.
WEB RELACIONAT alcaldes.eu