Nou cancell a l'Aula Magna, Casa de Cultura de Girona de la Diputació de Girona

La Casa de Cultura disposa de diversos espais principals que s'utilitzen per a la realització d'activitats vàries i conferències. Entre aquests espais hi ha l'Aula Magna situada al primer pis, la de major capacitat.

L'accés actual a l'Aula Magna es realitza a través de la sala d'exposicions del primer pis. Aquesta sala d'exposicions, és alhora un distribuïdor als diversos espais de la primera planta. Habitualment, degut a l'insuficient aïllament acústic (sostre de voltes) i a la ressonància provocada pels sostres alts i les parets nues, es genera un gran rebombori en aquest espai distribuïdor quan hi ha moviments de persones entre els diversos espais o quan es realitza alguna activitat a la sala d'exposicions, com pot ser una inauguració o una activitat paral¿lela a l'exposició.

La sala d'exposicions - distribuïdor i l'Aula Magna, actualment, només estan separades per una porta de dues fulles de fusta que s'obre i es tanca a cada entrada i sortida de persones. Aquest fet provoca molèsties ja que el soroll generat als dos espais s'escampa i interfereix acústicament als dos àmbits, igualment genera una alteració lumínica en actes a l'Aula Magna que precisen d'una certa foscor (projeccions), arribant a reduir la qualitat dels actes en moments puntuals però freqüents.

 

Documentació

Servei responsable

Servei d'Arquitectura