Formació del personal de les biblioteques i punts d'informació i lectura

Formació continuada del personal de les biblioteques i punts d'informació i lectura de les biblioteques de la província de Girona

Accés a l'oferta  de cursos de formació específica i de reciclatge professional per al personal de les biblioteques públiques i punts d'informació i lectura de la província de Girona.

Formació específica per a bibliotecaris especialitzats en literatura infantil i juvenil

Oferta de cursos de formació específica per al personal de les biblioteques i punts d'informació i lectura de la província de Girona especialitzat en literatura infantil i juvenil.

Formació específica per a bibliotecaris especialitzats en clubs de lectura

Oferta  de cursos de formació específica per al personal de les biblioteques i punts d'informació i lectura de la província de Girona especialitzat en clubs de lectura.

A qui s'adreça

Ens públics

Ens públics: biblioteques públiques i punts d'informació i lectura

Accés al servei

El personal ha de formar part de biblioteques integrades al registre del Sistema de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya o tenir conveni d'adhesió a la Xarxa de Punts d'Informació i Lectura de la Diputació de Girona.

Per poder accedir al servei, el personal de les biblioteques públiques i dels punts d'informació i lectura han d'entrar a l'aplicació específica per a formació de l'extranet del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona:

www.bibgirona.cat/extranet/training_events

Servei responsable

Biblioteques