Programa «Descoberta de l'entorn natural de l'escola»

Us oferim un servei d'educació ambiental adreçat als cicles mitjà i superior d'educació primària i pensat com a sortida de camp per a l'àrea de coneixement del medi natural. És una activitat per fer a la mateixa escola i als seus voltants, aprofitant el potencial didàctic de l'entorn immediat.

Les activitats es faran de dilluns a dimecres o de dimecres a divendres. El servei és gratuït per a l'escola. L'horari de cada activitat, que es pot adaptar a l'horari del centre, és:

  • 1r dia, de 15 a 16.20 h: introducció de la temàtica a l'aula (exploració de les idees prèvies i plantejament d'una pregunta o repte).
  • 2n dia, de 9 a 16.20 h: sortida de camp de descoberta de l'entorn per respondre la pregunta o repte plantejat.
  • 3r dia, de 9 a 12.30 h: discussió de les dades obtingudes i construcció conjunta de la resolució de la pregunta o repte. Reflexió sobre la cura de l'entorn.

A qui s'adreça

Ciutadans

Alumnes d'escoles de municipis de menys de 10.000 habitants de la província de Girona

Accés al servei

El període d'inscripció és del 5 al 20 de setembre mitjançant formulari d'inscripció en línia. S'informa totes les escoles per correu a l'inici de curs. Si no heu rebut la informació al setembre o voleu fer alguna consulta, podeu trucar o escriure a Fundesplai, actual adjudicatària del servei.

  • Telèfon: 687 199 004
  • Adreça electrònica: entornnaturalalescola@fundesplai.org

 

Les places s'atorguen per ordre d'inscripció prioritzant la realització d'almenys un grup per escola.

Per a altres informacions i gestions cal que us poseu en contacte amb el servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

  • Telèfon: 972 18 50 85
  • Adreça electrònica: ccasanellas@ddgi.cat

Règim econòmic aplicable

El servei és gratuït per a les escoles

Terminis

El període per fer les reserves és del 5 al 20 de setembre i l'acceptació dependrà de la disponibilitat pressupostària i de calendari.

Més informació

Recursos pedagògics

Instagram L'entorn natural de l'escola

Servei responsable

Educació ambiental

Documentació