Catàleg d'arts en viu. Escènics

 

Escènics vol ser un punt trobada entre creadors i programadors. Un catàleg d'activitats culturals de qualitat de les comarques gironines, que permeti a la ciutadania gaudir d'una àmplia programació cultural.

Es tracta d'una eina destinada bàsicament al món municipal, però també un instrument de difusió per als creadors de tot tipus i totes les disciplines, que es traduirà en una major difusió de la seva obra per arribar al màxim d'espectadors potencials possible.

El catàleg virtual d'arts en viu Escènics és obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle.

A qui s'adreça

Ens públics, Ciutadans, Entitats, empreses

Ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per programar.

Accés al servei

Es pot accedir al servei a través de la web: www.ddgi.cat/catalegescenics

El catàleg virtual d'arts en viu Escènics és obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs, de les comarques gironines, de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle.

Règim econòmic aplicable

Gratuït

Terminis

Obertura de sol·licitud : 01/10/2021
Tancament de sol·licitud : 31/10/2021

Normativa

Cada grup pot formular una sol·licitud per a cada espectacle que estigui en disposició de representar. Els criteris de selecció se centren en la qualitat de les propostes i la trajectòria artística dels integrants.

Servei responsable

Cooperació Cultural

Informació en línia

www.ddgi.cat/catalegescenics

Documentació