Pla de formació esportiva

El Servei d'Esports de la Diputació de Girona pretén contribuir a la millora de la qualitat dels serveis esportius adreçats a la ciutadania, i per això posa a l'abast dels agents esportius locals _regidors, directius, tècnics, monitors i operaris_ diferents accions formatives en activitats, equipaments esportius i de gestió, entre d'altres.

La formació dels agents que estan implicats en el món de l'esport és sinònim de garantia de qualitat dels serveis esportius. Per aquest motiu, l'objectiu del pla de formació és que aquestes actuacions responguin satisfactòriament a les necessitats dels agents esportius de la província.

A través d'aquesta aplicació, posem en coneixement les activitats formatives que organitzen entitats privades i públiques i que poden ser d'interès per als agents esportius locals. Hi trobareu la informació relativa a les dades, seus, horaris i enllaços a les inscripcions i documentació de les accions formatives que es realitzen a la província de Girona.

L'aplicació vol ser un programa dinàmic on pugueu trobar les diferents accions formatives que es duen a terme a la província de Girona; a més a més, us podeu donar d'alta i incloure les formacions que organitzeu des de les diferents entitats i associacions.

A qui s'adreça

Ens públics, Entitats

Regidors i tècnics d'esports, membres de les juntes de les entitats esportives, directors esportius d'entitats esportives i, secretaris tècnics d'entitats esportives.

Més informació

Pla de formació esportiva