Portal web de Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona

Els Programes Pedagògics i Divulgatius de la Diputació de Girona tenen com a finalitat materialitzar l'aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona. El conjunt de les activitats pedagògiques estan repartides arreu del territori gironí, i són organitzades per entitats especialitzades en aquest tipus de serveis. La Diputació de Girona, a través de l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar i del Servei de Medi Ambient, a banda de la inversió econòmica anual que hi dedica, s'encarrega de la gestió i de la coordinació de les activitats amb els grups d'escolars que les sol·liciten.

 

La web dels Programes Pedagògics i Divulgatius està integrada pels següents programes:

  • Indika, de patrimoni cultural i educació
  • Del Mar als Cims
  • Tallers ambientals
  • Descoberta de l'entorn natural a l'escola
  • El Montseny a l'escola
  • Aula parlament
  • Sigues tu
  • Fundació Pau Casals

 

A qui s'adreça

Ens públics, Ciutadans, Entitats, empreses

Els programes pedagògics i divulgatius de la Diputació de Girona estan pensats per fomentar les activitats educatives i de formació de patrimoni cultural i natural que s'ofereixin a grups escolars de les comarques gironines, d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, i programes de qualificació professional inicial.

Accés al servei

www.ddgi.cat/recursosPedagogics

Règim econòmic aplicable

Servei gratuït.

Terminis

Cada programa compta amb la seva convocatòria específica, en la qual es concreten els terminis per sol·licitar d'entrar l'oferta pedagògica al portal.

Normativa

Cada un dels programes que s'integren en el web compta amb les seves pròpies bases reguladores específiques  i convocatòries.

 

No compten amb bases específiques La descoberta de l'entorn, La sardana a l'escola ni El Montseny a l'escola. Aquest darrer es formalitza mitjançant la signatura de convenis amb ajuntaments del Montseny.

Servei responsable

Cooperació Cultural

Informació en línia

www.ddgi.cat/recursosPedagogics