Notícies

La Diputació de Girona convoca la tercera edició dels premis Projecta't

Foto : La Diputació de Girona convoca la tercera edició dels premis Projecta't

Els guardons, dirigits a empreses gironines creades a partir de l'any 2017, premien amb sis mesos d'assessorament personalitzat i gratuït deu iniciatives a fi de fer-les créixer

La Diputació de Girona convoca la tercera edició dels premis Projecta't amb l'objectiu d'impulsar la projecció d'empreses i autònoms de les comarques gironines. Aquests premis s'emmarquen en el programa d'emprenedoria «CO-CREIX» de l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la mateixa corporació. Els premis Projecta't compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Els guardons s'adrecen al teixit empresarial del territori i premien les deu iniciatives més rellevants i amb més potencial de creixement. Els deu projectes seleccionats obtindran l'assessorament especialitzat d'experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l'estratègia empresarial en l'àmbit que els mateixos premiats escullin.

S'hi poden presentar les empreses creades a partir de l'1 de gener de 2017 i treballadors autònoms donats d'alta a partir de la mateixa data, amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona, que tinguin identificada una actuació per fer créixer el seu negoci i necessitin l'assessorament personalitzat d'un expert que els ajudi a orientar la seva estratègia empresarial.

El termini per inscriure-s'hi comença el proper dimarts 21 de setembre i acaba el 20 d'octubre, ambdós inclosos. Els candidats tenen un total de trenta dies naturals per presentar la sol·licitud a la Diputació de Girona, en el canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels premis Projecta't.