Notícies

Gairebé quaranta mil telespectadors han vist els divuit programes de Ddgi.tv a Televisió de Girona

Foto : Gairebé quaranta mil telespectadors han vist els divuit programes de Ddgi.tv a Televisió de Girona

Gairebé quaranta mil telespectadors (39.209) han vist els divuit programes de Ddgi.tv que s'han emès durant aquest 2021 a Televisió de Girona per difondre tot el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania.

Segons un estudi d'audiència elaborat a partir del nombre de dispositius connectats sense fer zàping (és a dir, que han estat més d'un minut visionant el programa), s'han consumit 57.607 minuts per veure els diferents capítols de Ddgi.tv. A aquestes dades, s'hi hauran d'afegir les dades de les reemissions que n'està fent fins a finals d'any Televisió de Girona.

El programa Ddgi.tv es va estrenar el 6 de maig i va finalitzar el 21 d'octubre. Durant divuit programes s'han mostrat els serveis, projectes, activitats i línies d'actuació que duen a terme totes i cadascuna de les àrees de la Diputació de Girona.

Ddgi.tv s'estructurava en dues parts. En la primera, el director de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistava un responsable polític del govern de la Diputació. Durant divuit programes, un per un, hi han anat passant tots i s'ha aprofundit en les tasques que els diferents departaments institucionals duen a terme.

Amb els diputats es va debatre sobre polítiques de salut, obres, cementiris i aigües residuals, i també sobre teatre, monuments, ensenyament, habitatge, carreteres, turisme, medi ambient... i totes aquelles matèries en les quals la Diputació de Girona té competències.

En la segona part, es van poder veure exemples de com les polítiques de la Diputació de Girona es tradueixen en realitats sobre el territori. La periodista Elena Melgranejo va visitar diferents punts de les comarques gironines per explicar, de primera mà, programes i actuacions endegats per la institució i parlar amb els que en són beneficiaris.

Ara tots aquests continguts s'han resumit en un vídeo que es pot veure al canal de YouTube i a les xarxes socials de la Diputació de Girona, on estan disponibles també els divuit programes sencers.

Enllaç vídeo: Ddgi.tv arriba a 40.000 telespectadors