Notícies

La Diputació de Girona licita la promoció turística de l'Aeroport de Girona per un import total de sis milions d'euros

Foto : Foto: Aeroports de Catalunya

Aquest contracte pot tenir una vigència màxima de quatre anys, fins al 2027, però s'anirà renovant cada any

La Diputació i la Generalitat de Catalunya hi faran una aportació de 800.000 euros anuals, i la Cambra de Comerç de Girona, de 5.000

La Diputació de Girona ja ha obert la licitació del contracte de serveis d'assessorament, planificació, negociació i inserció d'espais publicitaris, continguts i accions especials en els mitjans de comunicació i en els mitjans propis de companyies aèries i operadors turístics per a la promoció turística de les comarques gironines i, en especial, de l'Aeroport de Girona.

El contracte estableix una durada màxima de quatre anys, fins al 2027, tot i que es renovarà cada any, i un import total de 6.112.264,46 euros. D'aquesta manera, la inversió anual serà d'1.540.800 euros.

Amb la promoció d'aquesta infraestructura estratègica per a les comarques gironines, es vol incrementar el turisme a la demarcació, ja que el transport aeri és una de les vies principals d'accés a la destinació, així com una font per a la promoció i el desenvolupament turístic.

Aquesta licitació té l'origen en el conveni de col·laboració subscrit entre la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona el mes de juny passat per impulsar l'Aeroport de Girona, cabdal per a sectors imprescindibles per al desenvolupament de les comarques gironines, com el turisme, l'empresa i la recerca.

Segons aquest acord, les tres institucions faran aportacions anuals. Concretament, la Diputació de Girona, de 800.000 euros; la Generalitat de Catalunya, també de 800.000 euros -la meitat a través de l'Agència Catalana de Turisme, i l'altra meitat, a través d'Aeroports Públics de Catalunya-, i la Cambra de Comerç de Girona, de 5.000 euros.

La licitació ja s'ha publicat en el perfil del contractant de la Diputació de Girona i, posteriorment, també es publicarà al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE). Les empreses que estiguin interessades a participar-hi tenen trenta-un dies naturals per presentar les seves propostes, fins al 22 de gener del 2024.