Notícies

Els Premis Patronat guardonen els millors treballs de final de grau o de màster de l'Escola Politècnica de la UdG

Foto : Fotos: M. Millan

El president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va participar en la 28a edició de l'acte, on també va assistir el diputat, en funcions, Josep Piferrer

La sala de cambra de l'Auditori de Girona va acollir aquest dijous a la tarda els Premis Patronat, que, des de fa gairebé tres dècades, reconeixen anualment els millors treballs de final de grau o de màster de cadascun dels estudis que s'imparteixen a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

S'hi van donar a conèixer la quinzena de guardonats (deu premis agrupats per àmbit i cinc premis agrupats per categoria), que reben 600 euros cadascun, així com la beneficiària de la beca Josep Maria Ginés i Pous, dotada amb 14.000 euros, per ampliar estudis amb màsters a l'estranger. El jurat està constituït per membres del Patronat de la Politècnica i compta amb l'assessorament de tècnics especialitzats de vàlua reconeguda. 

«Som un territori amb un talent immens i entre tots plegats, a partir de la col·laboració publicoprivada, hem estat capaços de connectar els estudiants i el teixit empresarial gironí i crear sinergies que han facilitat la inserció dels estudiants al mercat laboral», ha subratllat el president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. 

En la seva intervenció, ha destacat també el paper de l'Escola Politècnica i de la Universitat de Girona per «contribuir a fer de la demarcació un territori potent en l'àmbit tecnològic i d'innovació». L'ens supramunicipal col·labora, des de fa anys, en les activitats promogudes des del Patronat de la Politècnica.

L'acte també va comptar amb la intervenció del rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi; el conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal; la presidenta del Patronat de la Politècnica de la Universitat de Girona, Judith Viader, i la directora de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, Àngels Pèlach. També hi va assistir el diputat, en funcions, i membre del Patronat de la Politècnica Josep Piferrer.