Notícies

Miquel Noguer es congratula del moment òptim de l'esport gironí, en la presentació del llibre VALORUS PRO Girona

Foto : Fotos: M. Millan

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), a Salt, ha estat l'escenari avui de la presentació de VALORUS PRO Girona. Impulsat per l'empresari i expropietari del Girona FC, Josep Delgado, i sota la direcció del periodista Josep Guardiola, el volum recull diferents visions del fet excepcional que la ciutat de Girona tingui aquesta temporada 2022-2023 quatre equips en les màximes categories estatals: el Girona FC (futbol), el Bàsquet Girona (bàsquet masculí), l'Uni Girona (bàsquet femení) i el Girona Club Hoquei (hoquei sobre patins). 

La publicació, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, conté entrevistes a protagonistes directes d'aquests èxits, com Juanpe Ramírez, Albert Sàbat, Pere Puig, Jaume Llaverola i Ferran Soriano, i aportacions de Vicente del Bosque, Pablo Laso, Pablo Machín, Alfred Julbe o Jordi Camps, entre molts altres. 

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha destacat: «Si calia fer un llibre com aquest, era ara, que estem vivint una temporada sense precedents i única en l'esport de la nostra demarcació. VALORUS PRO Girona és un treball meditat, curós en el contingut i amb visions molt diverses, que reflecteixen a la perfecció el moment que estem vivint, amb tota la gent de la ciutat i la demarcació bolcada en els seus equips».

«Aquests èxits no han arribat per atzar, sinó que hi ha moltíssima feina al darrere. I aquests clubs sou miralls, referents, per als més joves», ha conclòs el president, Miquel Noguer. 

El llibre està escrit en català com a idioma original, però també té en edició digital les versions castellana i anglesa. En l'acte, també hi han assistit l'alcalde de Salt, Jordi Viñas; la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, Anna Caula, i el vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Joan Ribas, a més de representants dels clubs i personalitats de l'esport de les comarques gironines.