Notícies

La Diputació torna a facilitar als ajuntaments l’accés a les noves tecnologies

Foto : La Diputació torna a facilitar als ajuntaments l’accés a les noves tecnologies

La Junta de Govern de la Diputació de Girona ha aprovat la convocatòria de subvencions per facilitar als ajuntaments l’accés a les noves tecnologies. La subvenció, que ascendeix a prop de 400.000 euros, es divideix entre 328.000 euros per als municipis de menys de 30.000 habitants, i 69.000 euros per als de més de 30.000 habitants.

Amb aquesta línia d’ajuts, els ajuntaments de les comarques gironines poden adquirir equipaments informàtics actualitzats i correctament dimensionats, ja sigui maquinària o bé programari, així com millorar les xarxes. La Diputació vol facilitar que els ajuntaments s’adaptin a la societat de la informació i duguin a terme l’administració electrònica. Mitjançant l’ajut, la Diputació dóna suport a la utilització i la integració de les solucions que ofereixen diferents ens de l’Administració, com són ara l’AOC, CATCert, Red.es, XALOC o la mateixa Diputació, entre d’altres.

El 30 de març és el termini màxim que tenen els ajuntaments per presentar les sol·licituds en relació amb aquesta convocatòria.