Notícies

Presentació de la quarta edició de Giroscopi Cultural, la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines

Foto : Presentació a la premsa

El passat 16 de setembre es va presentar a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona la quarta edició de Giroscopi, la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines, impulsada per la Casa de Cultura de Girona, que enguany se celebrarà a Girona del 30 de setembre al 2 d’octubre.

El Giroscopi Cultural, la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines, està concebut com un espai d’intercanvi, formació i divulgació dirigit a institucions públiques i a creadors, empreses privades, professionals de la gestió cultural, etc. Té com a objectiu fomentar la cultura a través de qualsevol de les seves manifestacions; donar suport a creadors culturals, especialment en l’àmbit de les comarques gironines, i promoure intercanvis, contactes i mecanismes de coordinació entre els centres culturals de les comarques gironines.

Giroscopi Cultural arriba a la quarta edició en procés de consolidació com a la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines. Després de presentar-se a diferents poblacions de les comarques, enguany torna a la seu de l’entitat que l’organitza, la Casa de Cultura de Girona.

Giroscopi Cultural es planteja amb dos enfocaments. El primer bloc s’orienta al sector cultural, amb tres vessants: 1) la promoció de productes, serveis i espais; 2) l’intercanvi d’experiències i coneixements entre professionals, i 3) la formació específica per a tècnics. El segon bloc està adreçat al públic general en forma d’exhibició de l’oferta cultural gironina a través de la mostra de productes, serveis i projectes culturals.

A l’acte, hi van participar el vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Roger Zamorano i Rodrigo; el director de la Casa de Cultura de Girona, Josep Maria Torner i Malé, i la coordinadora de Giroscopi, Mònica Aymerich i Martínez.

 

Més informació: