Notícies

El Banc dels Aliments de les comarques de Girona, beneficiari del tercer sopar solidari del Cercle Empresarial

Foto : Fotos: M. Millan

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha intervingut en l'acte i ha entregat a Xuixos Castelló el Premi a l'excel·lència empresarial

Per tercer any consecutiu, el Cercle Empresarial de Girona ha organitzat un sopar benèfic amb el propòsit d'ajudar entitats i associacions del territori. L'acte, que ha tingut lloc aquest divendres a la Finca Mas Batlle de Quart, ha recollit fons per al Banc dels Aliments de les comarques de Girona, entitat que treballa des del 1988 en la lluita contra la fam i el malbaratament dels excedents alimentaris. En total, s'han recaptat 10.000 euros. 

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas; el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas; la directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda de la Generalitat a Girona, Raquel Robert, i el diputat de la Diputació de Girona Joan Martin, a més de representants de la vida social, empresarial i institucional de la demarcació. 

«El Banc dels Aliments és una mostra de vitalitat de la societat civil gironina. D'aquestes persones que dediqueu una part del vostre temps a treballar sense cap retribució en benefici de la comunitat, per ajudar persones que ho estan passant malament i que necessiten més que mai un cop de mà», ha explicat Pau Presas, que ha lloat la tasca i dedicació de l'entitat, que va tancar el 2022 havent distribuït 3.300 tones d'aliments i atenent gairebé 40.000 persones de tota la demarcació. 

El vicepresident primer de la Diputació de Girona també ha lliurat un dels reconeixements que el Cercle Empresarial ha concedit a tres empreses de Girona, exemples d'èxit i bona feina. En concret, el Premi Excel·lència a Julià Castelló i Pilar Camps, propietaris de Xuixos Castelló. Els altres premiats han estat Novara Hotels (Premi Trajectòria) i Frit Ravich (Premi Creixement).

En paral·lel, també s'han entregat dos premis Cercle, que han recaigut en la Clínica Bofill (Valors) i en l'arquitecte tècnic Joan Tarifa (Resultats). 

El Cercle Empresarial de Girona és una associació formada per més de cinquanta emprenedors i empresaris de la demarcació que comparteixen les seves necessitats i idees i l'experiència d'haver traçat un camí similar, amb l'objectiu de créixer i millorar els seus negocis.