Notícies

Conferència «Constructors de pau en temps de crisi» de sor Lucía Caram, a la Casa de Cultura de Girona

Foto : Conferència «Constructors de pau en temps de crisi» de sor Lucía Caram, a la Casa de Cultura de Girona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit a l'acte i li ha fet entrega d'una imatge del Naixement creada pel pessebrista Josep Traité i Compte

Sor Lucía Caram, directora de la Fundació del Convent de Santa Clara, ha estat la ponent d'avui de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, que tenen lloc a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona els dimarts, des de l'octubre fins a mitjans de juny. Hi ha exposat la conferència «Constructors de pau en temps de crisi», en una aula magna que ha reunit un nombrós públic. 

Entre els presents, hi havia el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. Un cop conclòs l'acte i aprofitant l'avinentesa, el president, Miquel Noguer, ha pogut conversar amb sor Lucía Caram i li ha fet entrega d'una imatge del Naixement creada de manera artesanal pel pessebrista Josep Traité i Compte (1935-2022), seguint tècniques artesanals del segle XIX. Es tracta d'una mostra del valuós art cristià que s'elabora a les comarques gironines i, especialment, a la ciutat d'Olot. 

Les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran són un cicle de conferències de caràcter interdisciplinari adreçades a la gent gran. La programació d'aquest primer trimestre consta d'onze conferències.