Notícies

Ddgi.tv ens mostra com la Diputació de Girona ajuda a fer la vida més fàcil a les entitats locals

Foto : Ddgi.tv ens mostra com la Diputació de Girona ajuda a fer la vida més fàcil a les entitats locals

El diputat delegat de Suport a Entitats Locals, Josep Maria Bagot, serà el protagonista a Televisió de Girona el dijous 22 de juliol, a les 22 h

El nou capítol del programa Ddgi.tv, que pretén difondre tot el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania, s'emetrà el dijous 22 de juliol, a les 22 h, per Televisió de Girona i estarà dedicat al Servei de Suport a Entitats Locals.

En la primera part del programa, s'entrevistarà el diputat Josep Maria Bagot, que explicarà com des del seu servei es fan projectes per a equipaments municipals, es té cura dels cementiris, es revisen les actuacions que es duen a terme als pobles petits i, si és necessari, també s'encarreguen de les obres en casos d'emergències, com ara aiguats, ventades, nevades, etc. L'objectiu prioritari del Servei de Suport a Entitats Locals és ajudar els municipis de la demarcació de Girona, sobretot els més petits, en aquelles necessitats urgents i sobrevingudes, en el dia a dia, per poder tirar endavant.

En la segona part, veurem sobre el terreny dues d'aquestes ajudes a entitats locals. D'una banda, a la Cellera de Ter, on s'està duent a terme la reurbanització del carrer de Mossèn Joaquim Ausellé, finançada pel Fons de Subvencions, i, de l'altra, a Viladrau, on la Diputació ha dirigit el projecte que ha redactat per fer una escullera per suportar un carrer que va caure arran dels temporals, l'hivern passat.

Es pot accedir al desè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=pu4F9TACMbY.