DOS-CENTS ANYS
AMB ELS MUNICIPIS

L'ajuntament dels ajuntaments: la Diputació de Girona aporta recursos tècnics i econòmics als municipis per afavorir el benestar de les persones que viuen a les comarques gironines. És una administració pública local que coneix de primera mà la realitat territorial i que sempre ha procurat adaptar-se a les necessitats de la societat.

La Diputació de Girona dona suport als 221 municipis de les comarques de Girona amb l'objectiu que tots els ciutadans disposin d'uns serveis públics de qualitat. Treballa, sobretot, per emparar els ajuntaments en la millora dels seus equipaments i serveis des de diferents vessants, siguin tècnics o econòmics.

Conèixer els orígens de la Diputació, la seva història i el seu funcionament és un dret que té la ciutadania. La finalitat d'aquesta exposició és apropar l'Administració a les persones i donar a conèixer la funció de la Diputació com a prestadora de serveis públics.

L'ajuntament dels ajuntaments

La Diputació de Girona aporta recursos tècnics i econòmics als municipis per al benestar de les persones que viuen a les comarques gironines.

L'ajuntament dels ajuntaments

Serveis públics de qualitat

La Diputació de Girona és una institució de govern local que dona suport als 221 municipis de les comarques de Girona amb l'objectiu que tots els ciutadans disposin d'uns serveis públics de qualitat.

Serveis públics de qualitat

Serveis que arriben a la ciutadania

La Diputació de Girona és una administració pública local que coneix de primera mà la realitat territorial i que sempre ha procurat adaptar-se a les necessitats de la societat.

Serveis que arriben a la ciutadania

Fer més fàcil el dia a dia

La Diputació de Girona ajuda a progressar els ajuntaments, les entitats, les empreses i els ciutadans amb què es relaciona, i els fa més fàcil el dia a dia.

Fer més fàcil el dia a dia

Una administració clau per al territori

La Diputació de Girona acompanya les administracions locals i els ofereix solucions per a una mobilitat segura, la millora de la connectivitat, la preservació del patrimoni natural, la promoció de l'eficiència energètica i la modernització de la ramaderia.

Una administració clau per al territori

Donar prioritat a la qualitat de vida

La Diputació de Girona treballa amb els ajuntaments i les entitats del tercer sector per reduir els greuges socials i evitar que afectin la salut de les persones.

Donar prioritat a la qualitat de vida
Diputació de Girona