Notícies

La Diputació fa un pas endavant en l'impuls de l'emprenedoria amb la primera edició dels Premis Projecta't

Foto : La Diputació fa un pas endavant en l'impuls de l'emprenedoria amb la primera edició dels Premis Projecta't
Guardonarà amb sis mesos d'assessorament personalitzat deu iniciatives empresarials gironines que s'hagin constituït en els darrers tres anys, a fi de fer-les créixer

La Diputació de Girona continua treballant per fomentar la dinamització econòmica, la innovació i l'autoocupació a les comarques gironines. I, en el marc del programa d'emprenedoria Co-Creix, ara l'Àrea de Promoció Econòmica convoca la primera edició dels Premis Projecta't (www.premisprojectat.cat). Aquests guardons s'adrecen a iniciatives empresarials sorgides a les comarques gironines en els últims tres anys, que tinguin identificats reptes o oportunitats de creixement i que necessitin suport extern per orientar la seva estratègia de negoci. Els deu projectes seleccionats obtindran fins a quaranta hores d'assessorament personalitzat i gratuït de l'àmbit que els seus impulsors escullin (per exemple, internacionalització, màrqueting o comerç electrònic). El termini per inscriure-s'hi comença avui i acaba el 10 de juliol vinent.

El Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP) va publicar ahir la convocatòria per participar als Premis Projecta't (http://bit.ly/2KK14H8). S'hi detallen els criteris de valoració, com ara la trajectòria emprenedora, la capacitat per generar projectes amb impacte econòmic, el potencial per ser un referent d'emprenedoria, l'escalabilitat i les possibilitats per generar projectes amb retorn social. El tràmit per inscriure-s'hi s'ha de fer des del web de la Diputació, per mitjà d'aquest enllaç: http://bit.ly/2WmKcIQ.

Un cop s'hagin escollit les iniciatives empresarials guanyadores dels Premis Projecta't, el programa es desenvoluparà, al llarg de sis mesos, en tres fases:

·    Fase de detecció (2019). S'assignarà un tutor a cada projecte i se'n definirà l'objectiu.

·    Fase d'assessorament (2019-2020). S'assignaran els consultors, que assessoraran els equips seleccionats perquè desenvolupin l'estratègia empresarial, sobre la base del pla de treball establert. Seran experts acreditats d'ACCIÓ, que és l'agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l'empresa.

·    Fase de presentació (2020). S'organitzarà una jornada de treball en xarxa i se celebrarà l'acte d'entrega de premis.   

Els Premis Projecta't tenen el suport de la Unió Europea, per mitjà del finançament d'un fons europeu de desenvolupament regional (FEDER).

Documentació