
La Girona dolça
- Any de publicació
- 1997
- Número pàgines
- 96
- ISBN
- 84-86812-72-0
- Preu
- 14 €
El llibre vol ser una aproximació històrica, social i actual a la pastisseria de les comarques gironines. Un sector que aporta una oferta de qualitat amb una varietat sorprenent. Pastissos tradicionals, pastissos nous, pastissos que ajuden a identificar poblacions de la costa, la plana i la muntanya. Al seu costat, plats i begudes dolces. Productes vigents i oblidats, actuals i històrics, llegendaris i vius. També una projecció vers el procés industrial, ja important en l'economia gironina. Igualment aquest Quadern voldria retre homenatge als professionals que han fet i fan possible que les nostres comarques esdevinguin, justament, les més dolces de Catalunya.
Altres llibres de l'autor


Balnearis i aigües minerals

Sant Jordi Desvalls

Josep Fontbernat i Verdaguer (1896-1977)

Joan Comalat, captacions d'un jove reporter

"PABLITO", 30 anys d'imatges

El Palau de la Diputació de Girona

Història de la comunitat cistercenca de Cadins (1169-1992)

El general Savalls

Els trabucaires (1840-1846)

L'Hospital de Santa Caterina
