Fitxa de l'activitat

Llista d'activitats > Fitxa de l'activitat

AECT País d'Art i d'Història Transfronterer Les Valls Catalanes del Tec i del Ter

La Verneda, Allée des Cerisiers, 66230 Prats de Molló (França) / +33468839949
Molló - Ripollès
Telèfon: 000000000
Fax: 000000000
info@vcatalanes.com
www.vcatalanes.com
fitxa de l'entitat organitzadora
Període de sol·licitud tancat

Títol:

Els petits exploradors del patrimoni


Descripció breu:

Basats en la descoberta del patrimoni a través de l'observació i l'experiència, Els petits exploradors del patrimoni són uns llibrets - jocs de pistes que juntament amb un mediador acompanyen els infants en el coneixement dels municipis del territori a través de l'observació atenta, la descoberta de l'entorn i la interpretació d'allò que els envolta.


Lloc o equipament:

Camprodon, Vilallonga de Ter, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases (Ripollès) / els Banys, Ceret, el Pertús, Morellàs, Sant Martí de Fenollar, Sant Llorenç de Cerdans, el Voló (Vallespir).


Nivell educatiu:

Educació infantil: No

Educació primària:

Educació secundària:

Cicles formatius: No

Cicle inicial: Si

Cicle mitja: Si

Cicle superior: Si

Primer cicle ESO: No

Segon cicle ESO: No

Batxillerat: No

Durada:

1 h 30 min.


Preu/alumne original:

2 €

Preu/alumne amb subvenció aplicada

0.6 €

* La subvenció de la Diputació de Girona és del 70 % del cost de l'activitat, amb un màxim de 2,50 euros/alumne per a activitats de mitja jornada i de 4 euros/alumne per a activitats d'una jornada.


Objectius:

1. Descobrir el patrimoni a través de l'observació i l'experiència. 2. Orientar-se i saber llegir i interpretar un mapa. 3. Interpretar pistes. 4. Descobrir la història i el patrimoni cultural i arquitectònic d'una manera lúdica.


Descripció de l'activitat:

Basats en la descoberta del patrimoni a través de l'observació i l'experiència, Els petits exploradors del patrimoni són uns llibrets - jocs de pistes que juntament amb un mediador acompanyen els infants en el coneixement dels municipis del territori a través de l'observació atenta, la descoberta de l'entorn i la interpretació d'allò que els envolta. Els pobles on es pot fer les activitats són els següents: Camprodon, Vilallonga de Ter, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases (Ripollès), els Banys, Ceret, el Pertús, Morellàs, Sant Martí de Fenollar, Sant Llorenç de Cerdans i el Voló (Vallespir).


Materials utilitzats:

Llibrets joc


Mecanismes d'avaluació:

Adequació de l'activitat al currículum escolar. Satisfacció del professorat.


Observacions: