Resultats de la cerca

105 resultats

Elaborar estratègies que permetin resoldre situacions conflictives amb la màxima eficàcia possible.   Curs per a treballadors/es en actiu o fixes discontinus amb places limitades per a aturats/des.

Més informació a: Fitxa del curs al web del SOC

Mitjançant els continguts d'aquest curs podràs analitzar i aplicar els conceptes de comptabilitat complexos. Per a persones que tenen assolits els coneixements bàsics.   Curs per a treballadors en actiu amb places limitades per a aturats.

OBJECTIUS DEL CURS: Aquest curs combina els criteris d’actuació amb la pràctica. Cada aspecte es treballa des del coneixement i es fa una demostració. Curs molt dinàmic amb l’alternança de dos professors. PROGRAMA: Dia 29 d’octubre - Introducció. Raon...

  Obligacions comptables i fiscals d'un autònom o petita empresa (2 hores) del 7de novembre   de 17:30 a 19:30h A l'Antic Escorxador  (Avda. Mediterrània, 1)

Proporcionar a l'operador les competències per la conducció, ús i maneig segur de Plataformes Elevadores Mòbils de Personal, corresponent al tipus i grup definits per cada màquina.   Curs per a treballadors/es en actiu o fixes discontinus amb plac...

Modifica la cerca

Criteris de la cerca

Persones

Totes

Família professional

Totes

Tipologia

Comarca

Totes

Municipi

Tots

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.