.

CERCADOR _

  • Alabau Selva, Eudald

FONS D'ART _

Tornar

Alabau Selva, Eudald _

Ripoll, 1950

Tardor (fragment)

BIOGRAFIA _

Va estudiar i es va llicenciar a l’Escola Sant Jordi de Belles Arts de Barcelona. Durant uns anys, es dedicà a la docència i va exercir de professor d’escultura a l’Escola d’Art de Vic. L’any 2006 va fer una estada artística a Noruega i Eslovènia.

La recerca plàstica d’Eudald Alabau gira al voltant de dotze paraules: les quatre estacions de l’any, primavera, estiu, tardor i hivern; els quatre elements, aire, terra, foc i aigua, i quatre verbs, néixer, créixer, reproduir-se i morir. Aquestes paraules, representatives del seu discurs, es van interrelacionant contínuament.

Moltes de les seves obres tenen un caràcter efímer, ja que les realitza amb materials naturals com el gel. Actualment, es dedica a projectes de land art.  

Ha exposat la seva obra a Catalunya, el País Basc i la Catalunya Nord. La seva exposició «El bosc dels sentits» ha recorregut catorze localitats de Catalunya.

L’any 2008 va prendre part a la Feria de Arte Independiente de Madrid (FAIM), que va acollir el Palacio de Congresos de la ciutat.

OBRES _

BIBLIOGRAFIA _

http://eudaldalabau.wordpress.com

ARTISTA