.

CERCADOR _

  • Asensio Figols, Àngel

FONS D'ART _

Tornar

Asensio Figols, Àngel _

Puig-reig, 1972

Vista de Cassà (fragment)

BIOGRAFIA _

Es va diplomar en arquitectura tècnica a la Universitat Politècnica de Catalunya l’any 1998, i paral·lelament es forma en tècniques pictòriques al Centre Cultural La Mercè de Girona.

Ha exposat la seva obra individualment en diverses galeries d’art catalanes com la Tuset, de Barcelona; Punt d’Art, de Terrassa; Articolor, de Vic; Art-7, de Manresa, així com al seu poble natal, a Castelló i a Madrid, a la Galeria de Arte Actual. Col·lectivament, també ha exposat a Barcelona, Eivissa, Granollers, Andorra, Madrid, Burgos, entre d’altres ciutats.

La seva obra ha estat reconeguda en diverses ocasions i ha obtingut la menció d’honor en el Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans (2012); el 1r premi del 53è Premi Internacional de Pintura de Tossa de Mar (2009); la menció d’honor en el LXIV Premi de Pintura Centelles (2006); el 3r premi en el Certamen Nacional de Pintura Parque del Buen Retiro, Madrid (2004), i ha estat finalista en el XI Concurs Biennal de Pintura Jove de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

OBRES _

BIBLIOGRAFIA _

http://www.puntdart.com/index.php?option=com_content&view=article&id=65:angel-asensio&catid=37:artistes&Itemid=56