.

CERCADOR _

  • Baulida Estadella, Ester

FONS D'ART _

Tornar

Baulida Estadella, Ester _

Girona, 1962

Sota la taula (fragment)

BIOGRAFIA _

L’any 1987 es va llicenciar en Belles Arts, en l'especialització de pintura, a la Universitat de Barcelona. Ha estat becada en arts plàstiques per la Generalitat de Catalunya.

Ha participat en diverses exposicions, entre les quals hi ha la mostra col·lectiva Trípode, l'any 1985, al Bar Trípode de Barcelona; el IV Saló de Tardor, al Saló del Tinell, a Barcelona; Expoart, a Girona; la Galeria Canaleta de Figueres, i la Biennal de "la Caixa" de Barcelona. També va participar en la primera i la segona mostra d’art itinerant de la Diputació de Girona.

La seva obra ha estat reconeguda en nombroses ocasions. Hi destaca el 1r Premi de Pintura Jove de la galeria Expoart de Girona.

OBRES _

BIBLIOGRAFIA _

Catàleg de l’exposició Biennal de Girona (1a, 1989: Girona), coordinador: Sebastià Goday i Cuixart. Barcelona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Girona: Diputació de Girona, Palahí, Arts Gràfiques, 1989.

Catàleg de l’exposició Biennal de Girona (2a, 1991: Girona), coordinador: Sebastià Goday i Cuixart i Marta Piferrer. Barcelona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Girona: Diputació de Girona, Palahí, Arts Gràfiques, 1991.

Catàleg de l’exposició Biennal de Girona (3era, 1993: Girona), coordinador: Sebastià Goday i Marta Piferrer, Barcelona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Girona: Diputació de Girona, Palahí, Arts Gràfiques, 1993.

Primera Mostra d’Art de la Diputació de Girona, 1985.

Segona Mostra d’Art de la Diputació de Girona, 1986.