Comerç a casa

Sempre Roses
Fleca PA PA - Forn de pa Porterias

Fleca PA PA - Forn de pa Porterias

Alimentació
Riera Ginjolers, 53
972150200
618296421

Descripció

Flequers artesans des de 1925. Elaborem pa, brioixeria i pastisseria artesana. Som una versió jove i renovada dels flequers artesans de tota la vida.

A més de diferenciar-nos pel fet que tot el que oferim a les nostres fleques està elaborat per la nostra empresa, ens considerem artesans cent per cent.

A PA PA, entenem per artesania l’elaboració dels nostres productes amb els millors ingredients, un dels quals és la nostra massa mare creada el 28 de desembre de 2013, respectant les qualitats i característiques de cadascun d’ells, utilitzant la fermentació necessària de cada producte.
És per això, que el nostre sistema de producció implica no poder vendre cada dia alguns dels nostres productes que requereixen més atenció.

Entenem també per artesania no només crear un bon producte, sinó també oferir una atenció al consumidor tan personalitzada com necessiti, ja sigui a nivell personal com empresarial, ja que també oferim el servei de distribució a comerços i establiments de restauració.0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit