Comerç a casa

Sempre Roses
Espai Mobles Roses

Espai Mobles Roses

Serveis, Mobles, parament de la llar i decoració
C. Puig Rom,131
605 86 15 77
605 86 15 77

Descripció

El nostre negoci familiar posa a la teva disposició una àmplia varietat de mobles de disseny i peces de decoració -sempre utilitzant materials de primera qualitat. 
Amb més de 20 anys d'experiència en la industria del mobles, estem compromesos a ajudar els nostres clients per prendre decisions ben informades respecte a la compra de mobles i productes de descans. 
Fem projectes a mida de l'Espai a moblar sense compromís, assessorem en la presa de decisions, des del color de les parets, il·luminació o ambientació. 


Els productes que oferim en aquesta plataforma estan pensats per entregues a domicili en sistema Kit, és a dir, que us ho podeu muntar fàcilment vosaltres. Venen amb les instruccions i els elements que necessiteu per a fer el muntatge, encara que opcionalment també us podem oferir aquest servei. 


Per a productes més especialitzats i a mida, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres Mètodes de pagament

Acceptem qualsevol forma de pagament: Pay-pal, Visa, transferència bancària i efectiu. El pagament es farà efectiu en el moment de la comanda. 


Servei a domicili

Els articles es poden recollir a les nostres instal·lacions o bé, entregats a domicili  a peu de carrer per a comandes superiors a 100€ sense cost addicional. 

Per servei de muntatge o reciclatge de peça a substituir, consulteu-nos.

 

Facebook:  @espaihotel

Instagram: espaimoblesroses/
 
0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit